NIEUWE CREATIEVE HOBBY TECHNIEKEN LEREN.

In het verleden hebben wij al uiteenlopende creatieve workshops georganiseerd en zo allerlei deelnemers mogen leren breien, scrapbooken, knutselen en meer. Voorbeelden van deze activiteiten zijn bijvoorbeeld een workshop schilderen, een workshop haken, een handlettering-workshop of gewoon een leuke workshop knutselen, waarbij we op onze eigen manier iets moois maken. Scrapbooks, kaarten, rozenkransen van eierendozen of een beeld van paverpol behoren ook tot wat we al gemaakt hebben. Zo kunt u met regelmaat iets nieuws proberen. Leuk voor een dagje uit met vrienden of vriendinnen bijvoorbeeld. Daarbij organiseren wij met alle liefde workshops op maat voor u, dus schroom niet om uw ideeën aan ons kenbaar te maken via onderstaande contactgegevens!

SAMEN INSPIRATIE OPDOEN.

Wat bij Atelier Bij de hand het belangrijkste is, is dat het voor iedereen gezellig is en dat knutselen voor volwassenen voor iedereen toegankelijk is. Daarom bent u bij ons niet alleen aan het juiste adres voor een knutselworkshop of schilder workshop, maar eveneens voor een creatieve inloopavond op donderdag! Hier mag iedereen zijn of haar eigen ding doen terwijl u samen ideeën uitwisselt, inspiratie opdoet en ondersteuning van elkaar en van team Bij de hand krijgt. In onze hobbywinkel heerst altijd een vrijblijvende en gemoedelijke sfeer. Een lekker kopje koffie of thee staat al voor u klaar, dus kom gerust eens langs!

Houd onze website en Facebook-pagina in de gaten om uw kans niet mis te lopen. Inschrijven kan vervolgens door te bellen naar 010-75 11 903 Atelier Bij de hand in Rotterdam verwelkomt u graag voor een creatieve workshop.

KLIK OP DE FOTO.
Dan ziet u een aantal voorbeelden van workshops die we aanbieden, uiteraard kunt u ook met eigen ideeën komen. We hebben plaats voor groepen tot 10 personen. Heeft u een verjaardag of ander feestje te vieren kom langs in de winkel en we bespreken de mogelijkheden.