HOBBY WEEKEND. van  Maart 2021.

Nu aanmelden voor het hobby weekend, maar wacht niet te lang want vol is vol.
Beste mensen, na een zeer geslaagd crea weekend kunt u zich nu aanmelden voor het volgende weekend. De kosten zijn nu duidelijk en het hele weekend komt op 135 euro inclusief eten en drinken. (Exclusief alcohol). Het comfort van de accommodaties, de landelijke omgeving en de gemoedelijkheid brengen een unieke sfeer. Hierdoor zult u zich snel thuis voelen. Wij hebben onze accommodaties aangepast tot vakantiehuizen welke geschikt zijn voor gezelschappen. Wij kijken liever naar wat er wel mogelijk is, en dat is ontzettend veel kunnen wij U vertellen! Uiteraard is alles corona proof en volgens de richtlijnen van het RIVM. Ook is ons protocol goedgekeurd door de veiligheidsregio en de gemeente Dongen zodat U zonder zorgen vakantie in eigen land kunt vieren!!

’t Volderke Groepsaccommodaties

Voldersweg 2 (navigatieadres: Moersedreef 10 5106 RE)
5106 RK Dongen
Telefoon (0162) 313 306
E-mail: info@volderke.nl

Familie van Leijsen.

Groepsaccommodatie De Landerij is een sfeervolle groepsaccommodatie voor maximaal 34 gasten en beschikt over tien slaapkamers met allemaal douche en toilet op de kamer, welke ook geschikt zijn voor onze gasten met een beperking. De slaapkamer indeling is als volgt: 6 kamers van 4 personen, 2 kamers van 3 personen en 2 kamers van 2 personen.

De open keuken is professioneel ingericht met oven, magnetron, 6 pits fornuis, vaatwasser en meer dan voldoende koel en vriesruimte. De huiskamer is zeer ruim van opzet en sfeervol ingericht met bankstellen en zitjes.

Verder beschikt de huiskamer van dit groepsverblijf over een plasma tv, dvd speler, beamer met scherm, muziekinstallatie, tapinstallatie, elektrische open haard en uiteraard gratis draadloos internet. Het ruime terras, speelveld en speelbos zijn aangrenzend aan de accommodatie. Het is de grootste groepsaccommodatie van ’t Volderke en geschikt tot maar liefst 34 personen.

Graag zou ik van u een aanbetaling van 60 Euro ontvangen op rekening van:
Bij de hand NL96 RABO 0301897247 O.v.v. “Weekend Bij de hand”.
Na ontvangst van het inschrijf bedrag van € 60,- staat uw inschrijving vast. Dit is ook de enige manier om uw deelname vast te leggen.

Maar wees er snel bij want vol is echt vol. Het restant van 75 euro graag 6 weken voor vertrek betalen.
Kunt u onverwacht niet mee, dan kunt u het reeds betaalde bedrag niet terug vorderen.

Wie wil annuleren, kan dat natuurlijk altijd doen.
Maar houd er wel rekening mee dat je bij annulering mogelijk je hele reissom kwijt bent.

Als je besluit te annuleren, dan is dat geheel voor eigen rekening.

Wat u verder moet weten.
Bedden goed is inbegrepen en handdoeken moet u zelf meenemen.
Alcoholische dranken zelf meenemen als daar behoefte aan is.
Zijn er dieet wensen of andere zaken waar we rekening mee moeten houden? Geef dit even door bij uw aanmelding.
Het Crea team Atelier Bij de hand.

Klik hier voor meer foto’s

De groep van november 2019.